Κανονικά τα δρομολόγια ΟΑΣΘ – Προς κατάργηση η νυχτερινή γραμμή

Κανονικά θα πραγματοποιούνται τις ώρες αιχμής τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους κατοίκους της πόλης, που μεταβαίνουν στην εργασία τους.

Ωστόσο, τις ώρες της ημέρας που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση, ο Οργανισμός θα ενεργοποιεί τη λειτουργία των λεωφορείων με προσωπικό ασφαλείας.

«Η συχνότητα των δρομολογίων τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των πολιτών από τη δουλειά, δηλαδή 6 με 10 το πρωί και 2 με 6 το απόγευμα, θα παραμείνει κανονική. Τις ενδιάμεσες ώρες θα πάμε με προσωπικό ασφαλείας», δήλωσε στο Thestival.gr ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γεώργιος Σκόδρας.

Σχετικά με την νυχτερινή γραμμή του ΟΑΣΘ, «01N Κ.Τ.Ε.Λ. – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ», που εξυπηρετεί τους πολίτες αργά το βράδυ και μέχρι το ξημέρωμα, ο κ. Σκόδρας σημείωσε πως εξετάζεται η προσωρινή διακοπή της, εξαιτίας των νέων μέτρων περιορισμένης κίνησης από την κυβέρνηση.

«Η σκέψη είναι να διακόψουμε τη νυχτερινή γραμμή του αεροδρομίου. Δεν έχει πλέον νόημα, δε θα κυκλοφορεί κανένας», είπε.

Τέλος, ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν όλα τα μέτρα των αρμοδίων και να μείνουν σπίτι.

«Η συμβουλή και η γνώμη μας είναι μία: Να μένουμε όλοι στο σπίτι! Το στοίχημα που έχουμε να κερδίσουμε σαν κοινωνία είναι να είμαστε όλοι παρόντες όταν θα τελειώσει αυτή η κρίση. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι», κατέληξε λέγοντας ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.