Σίνδος : Δημοτικό συμβούλιο “Δια περιφοράς”

Δια περιφοράς συνεδρίασε  το δημοτικό συμβούλιο του  Δήμου Δέλτα όπως ορίζει ο νόμος, στο πλαίσιο των μέτρων για περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊό.

Η  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δέλτα Χρύσα Γεωργιάδου επικοινώνησε με τους επικεφαλής των παρατάξεων και έλαβε τη συναίνεση τους για την πραγματοποίηση της συνεδρίασης δια περιφοράς.

Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, ηλεκτρονικά για τα οποία ψήφισαν απαντώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Το σώμα των δημοτικών συμβούλων ανταποκρίθηκε θετικά και με αρτιότητα σε αυτήν την πρόκληση για την εκ περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του δήμου ακόμη και μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία. Θα ακολουθήσουμε αυτήν την μέθοδο μέχρι νεοτέρας εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και κρατώντας το δήμο λειτουργικό» ανέφερε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου και ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του δήμου Δέλτα για την συνεργασία.