Καλοχώρι : Σε συναγερμό οι υπηρεσίες του Δήμου Δέλτα λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Προβλήματα προκάλεσε  στην περιοχή του Καλοχωρίου  η ισχυρή νεροποντή που έπληξε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο δήμο Δέλτα.

Στις εκβολές του Γαλλικού ποταμού η στάθμη των νερών ανέβηκε επικίνδυνα  καλύπτοντας τον δρόμο που χωρίζει τη θάλασσα από το ποτάμι (δρόμος Τσαλίκοβου) στο δέλτα του Καλοχωρίου.

Με εντολή του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη ο  δρόμος έκλεισε για τα αυτοκίνητα και τοποθετήθηκε ειδική σήμανση για την απαγόρευση κυκλοφορίας ενώ συνεργεία του Δήμου Δέλτα επιχειρούν στην περιοχή για να δημιουργήσουν δίοδο για τα νερά. Επι τόπου μετέβησαν από την πρώτη στιγμή οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και τεχνικών υπηρεσιών κ.κ Γιώργος Κυριακίδης και Γιώργος Γλώσσης για να συντονίσουν τα συνεργεία του Δήμου και τα μηχανήματα στην περιοχή.

Προβλήματα προκλήθηκαν και στην άτυπη βιομηχανική ζώνη Καλοχωρίου από την έντονη βροχόπτωση  με αποτέλεσμα  ο δρόμος που συνδέει την οδό Πόντου με τις βιομηχανίες να πλημυρίσει και να κλείσει καθώς η διέλευση των οχημάτων κρίθηκε επικίνδυνη.

Προβλήματα  από την νεροποντή προκλήθηκαν και στα Διαβατά και συγκεκριμένα  στις οδούς  Αριστοτέλους και Απαρτόγλου όπου συνεργεία της ΔΕΥΑΔΔ και της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου κ Κυριακίδη, καθαρίζουν από το πρώτο φως της μέρας τα φρεάτια από τα φερτά υλικά.