Τοπικά ΔΕΛΤΑ : Δύο αυτοκίνητα από την ΚΕΔΕ στον δήμο ΔΕΛΤΑ

Ο δήμος ΔΕΛΤΑ παρέλαβε τα δύο αυτοκίνητα που παραχώρησε η διοίκηση της ΚΕΔΕ για την  αντιμετώπιση των  καθημερινών αναγκών των υπηρεσιών του δήμου μας

Τα αυτοκίνητα παρέλαβε ο ίδιος ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης παρουσία του γενικού Διευθυντή της ΚΕΔΕ, Γιάννη Καραγιάννη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, την διοίκηση της ΚΕΔΕ και τον Γενικό Διευθυντή, για την προσφορά τους.

«Ο δήμος μας έχει ανάγκες για την μετακίνηση του προσωπικού και την εξυπηρέτηση των πολιτών σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε με τον κορονοϊό. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικαιών Δημήτρη Παπαστεργίου όλη τη διοίκηση της ΚΕΔΕ και τον Γενικό Διευθυντή Γιάννη Καραγιάννη που ήρθε σήμερα στο δημαρχείο για την παράδοση των αυτοκίνητων. Ευχαριστώ επίσης την Toyotaκαι την Autohellas-Hertz, που με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σε αυτή την υγειονομική κρίση έχει να διαχειριστεί μεγάλο φορτίο για την προστασία των πολιτών. Πράξεις όπως αυτή αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης και αποτελούν παράδειγμα για όλους» υπογράμμισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Το ένα αυτοκίνητο  είναι προσφορά της Toyota και τέθηκε άμεσα στη διάθεση του προσωπικού της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης.

Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι προσφορά της Autohellas-Hertz, και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών μετακίνησης των κοινωνικών υπηρεσιών σε όλο το χρονικό διάστημα που διαρκούν τα έκτακτα μέτρα.

Στην τελετή παραλαβής ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Γλώσσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Δημήτρης Τερζίδης.