Σίνδος : Ολοκληρώθηκε η απολύμανση και ο καθαρισμός των δρόμων στην κοινότητα Σίνδου

Ολοκληρώθηκε η απολύμανση και ο καθαρισμός των δρόμων στην κοινότητα Σίνδου από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου Δέλτα ενώ αρχίζει το πλύσιμο των κάδων της κοινότητας.
Από την περασμένη εβδομάδα η υδροφόρα του δήμου Δέλτα έπλυνε και απολύμανε τις πλατείες και τους δρόμους της Σίνδου υλοποιώντας τον σχεδιασμό της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας για την έδρα του δήμου.

Στόχος της όλης προσπάθειας είναι να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες και να απολυμανθούν.

Συνεργεία του δήμου ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες την κοπή των χόρτων από κοινόχρηστους χώρους και πλατείες της Σίνδου που άρχισε από τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα σε καθημερινή βάση.

Στο μεταξύ είναι σε εξέλιξη από το ίδιο διάστημα η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων από τις γειτονιές της Σίνδου. Σύμφωνα με την Διεύθυνση Καθαριότητας συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 194 τόνοι μπαζών και ογκωδών αντικειμένων, όπως στρώματα, ξύλα, πλακάκια και κλαδιά που ήταν πεταμένα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων σε δρόμους της Σίνδου.

Απολύμανση σε δρόμους και πλατείες στη Σίνδο - Αποκομιδή ογκωδών ...
Οι εργασίες αποκομιδής συνεχίζονται καθώς οι εργαζόμενοι της διεύθυνσης καθαριότητας εντοπίζουν και νέες εστίες συγκέντρωσης ογκωδών απορριμμάτων.

«Θα συνεχίσουμε την απολύμανση και την καθαριότητα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δέλτα» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης και ζήτησε από τους πολίτες να μην πετάνε ογκώδη αντικείμενα δίπλα στους κάδους αλλά να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να γίνεται η αποκομιδή μετά από ραντεβού. «Παρακαλώ τους πολίτες να προσπαθήσουν να τηρήσουν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, να μην πετάνε ογκώδη και όλοι μας να κάνουμε πράξη όλα τα μέτρα προστασίας για τη δημόσια υγεία. Επίσης τους παρακαλώ να μην πετάνε μάσκες και γάντια στους δρόμους για να μπορέσουμε όλοι να βοηθήσουμε το έργο της καθαριότητας», τόνισε ο κ. Κυριακίδης και ευχαρίστησε τους εργαζομένους στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι οποίοι όπως είπε «αυτές τις δύσκολες ώρες δίνουν καθημερινό αγώνα να κρατήσουν τον Δήμο καθαρό, ώστε να μην κινδυνεύσει η δημόσια υγεία». Επίσης ευχαρίστησε και τους εθελοντές που συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια.

Απολυμάνθηκαν δρόμοι και πλατείες στη Σίνδο (ΦΩΤΟ) - GRTimes.gr