ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ : Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτική Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτική Πολιτικής Γιώργο Κουμουτσάκο είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης ο οποίος εκπροσώπησε τον δήμαρχο Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη στην τελετή παράδοσης παραλαβής των 61 πρώτων κοντέινερ που έφτασαν από την Αυστρία στη Σίνδο.
Στις συνομιλίες που ήταν παρών και ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής Μάνος Λογοθέτης συμφωνήθηκε η συνέχιση των επαφών ανάμεσα στο δήμο Δέλτα και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αμεσότερη επίλυση ζητημάτων που αφορούν στη διαβίωση των μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου που θα συμβάλει στην βελτίωση της ζωής των κατοίκων της περιοχής και των εργαζομένων στη δομή. Στόχος του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της διοίκησης του δήμου Δέλτα είναι η εδραίωση της ομαλότητας και της ασφάλειας στην καθημερινότητα των δημοτών σε Διαβατά και Μαγνησία. Ο κ Κυριακίδης μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου κ Ιωαννίδη, προσκάλεσε τον κ Κουμουτσάκο και τον κ Λογοθέτη στο δήμο Δέλτα.

Η τελετή παράδοσης παραλαβής των πρώτων κοντέινερ έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Goldair που ανέλαβε και την μεταφορά τους από την Αυστρία στην Ελλάδα παρουσία της πρέσβυς της Αυστρίας Χερμίν Πόπελερ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται