ΟΑΣΘ : Πενήντα επιπλέον λεωφορεία από τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση των επιβατών

Μέχρι και τα 350, από 300 σήμερα, θα φτάσουν τα οχήματα των ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ που θα εκτελούν συγκοινωνιακό έργο στο νομό Θεσσαλονίκης από τις 4 Μαΐου.

Αυτό επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), Γιάννης Τόσκας. Μάλιστα, διευκρίνισε, ότι κατά τις ώρες μη αιχμής, δηλαδή από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα και μετά τα δρομολόγια θα διπλασιαστούν έναντι των σημερινών.

«Η Ελλάδα, με απόφαση της κυβέρνησης, ύστερα από την προσωρινή αναστολή των αστικών δρομολογίων που επιβλήθηκε από τις 23/3 στο πλαίσιο αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, επανέρχεται σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Μαΐου στην κανονικότητα και στο θέμα των μετακινήσεων», επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, ο ΟΣΕΘ.

Στο μεταξύ, ο κ. Τόσκας γνωστοποίησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μέχρι τις 10/5 θα ενσωματωθούν και οι δύο τελευταίες γραμμές του ΟΑΣΘ, και συγκεκριμένα της γραμμής 55 «Σταυρούπολη – Ωραιόκαστρο – Παλ. Συμμαχική Οδός – Ιωνία» που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης από κοινού με τον Ο.Α.Σ.Θ. και της γραμμής 9 «Νέος Σιδ. Σταθμός – Λαχαναγορά», που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ Κιλκίς.