Π.Κ. Μακεδονίας : Τρόφιμα από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο δήμο Δέλτα

Το δήμο Δέλτα επισκέφθηκε ο ανιπεριφεριάρχης Υγείας, Χρήστος Μήττας, προκειμένου α παραδώσει μερίδες έτοιμου φαγητού για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τονίζοντας την στήριξη της Περιφέρειας στην κάλυψη αναγκών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .

Οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» φρόντισαν ώστε η κατ’ οίκον διανομή των τροφίμων, να γίνει άμεσα στους δικαιούχους οι οποίοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά το προηγούμενο διάστημα.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε και ο ΚΠΟΔΔ έχει αναλάβει να διανέμει άμεσα τα φαγητά που παραλαμβάνει» τόνισε ο κ Χαλβατζής, ευχαριστώντας τον κ Μήτα για την προσφορά του.

-VgE4e.jpg

«Η συνεργασία μας με το δήμο Δέλτα είναι δεδομένη καθώς γνωρίζουμε ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές ευπαθείς ομάδες και οικογένειες που έχουν ανάγκη καθημερινής στήριξης» τόνισε ο κ Μήττας και συνεχάρη την Δημοτική Αρχή και τον ΚΠΟΔΔ για την άμεση διανομή των τροφίμων».

Ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ δώρισε στον Αντιπεριφερειάρχη μια ξυλόγλυπτη εικόνα των Αποστολών Πέτρου και Παύλου και ένα αναμνηστικό της εκστρατείας εθελοντική Αιμοδοσίας που διοργανώνει ο ΚΠΟΔΔ.

Στο δήμο Δέλτα μοιράζονται καθημερινά μερίδες έτοιμου φαγητού σε όλες τις κοινότητες σε ευπαθείς ομάδες και ηλικιωμένους του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι».