ΔΗΜΟΣ Δέλτα : Ενιαίο Πολιτιστικό Δίκτυο Δήμου Δέλτα

Ενώνουμε τους πολύμορφους «κρίκους» της αλυσίδας πολιτισμού στο Δήμο Δέλτα. Χαρτογραφούμε το καλλιτεχνικό δυναμικό του Δήμου μας, μέσω της καταγραφής των δημιουργών κάθε κλάδου που ζουν και δημιουργούν στο Δήμο Δέλτα.
Στόχος να έχουμε μια πραγματική εικόνα όλου του υπαρκτού καλλιτεχνικού δυναμικού και το πολιτιστικό πεδίο στο οποίο αναπτύσσει τη δημιουργικότητα του, είτε ατομικά, είτε σε μικρά σχήματα (θεατρικά, μουσικά, εικαστικά, συγγραφή, φωτογραφία κλπ) και λειτουργούν αυτόνομα, εκτός των ήδη καταγεγραμμένων πολιτιστικών συλλόγων.
Έχοντας μια πλήρη εικόνα του δυναμικού, του πεδίου δραστηριοποίησης, αριθμητικά μεγέθη και χωρική κατανομή, να μπορέσουμε να τους αξιοποιήσουμε σε μελλοντικές οργανωμένες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις ανάδειξης του στα πλαίσια υφιστάμενων ή νέων πολιτιστικών δράσεων. Πάντα με την υπόμνηση, ότι η εξέλιξη της πανδημίας του νέου ιού και οι κατευθύνσεις των ειδικών θα το επιτρέψουν.
Απαραίτητα στοιχεία:
Αποστολή συνοπτικού βιογραφικού καλλιτεχνικού σχήματος ή καλλιτέχνη (προσωπικά στοιχεία, τόπος, πολιτιστικό πεδίο και χρόνος ενασχόλησης, στοιχεία επικοινωνίας τηλέφωνο e-mail) στο e-mail: dimosdeltapolitismos@gmail.com του ΚΠΟΔΔ.
Στηρίζουμε τον πολιτισμό, αναδεικνύουμε τους δημιουργούς του τόπου μας!
Ο πολιτισμός ως μορφή ενεργού συμμετοχής είναι ο δρόμος μέσα από τον οποίο μπορούμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του τόπου και των
ανθρώπων του!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.