Ε.Π.Σ.Μακεδονίας : Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας της Πέμπτης 28 Μαϊου 2020

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μακεδονίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 28 Μαϊου 2020 και αποφάσισε:

1. Να πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Μακεδονίας την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις της ‘Ενωσης στη Μίκρα. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

2. Να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31) η κλήρωση για την ανάδειξη του εκπροσώπου – κυπελλούχου της ΕΠΣ Μακεδονίας στο Κύπελλο Ελλάδας αγων. περιόδου 2020 – 2021 μεταξύ του Αγροτικού Αστέρα και του Καμπανιακού.

3. Οι βεβαιώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας στα σωματεία της για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ θα δίνονται μετά την επαναλειτουργία των γραφείων της Ενωσης και άρσης αναστολής της λειτουργίας τους από την κυβέρνηση.

4. Κατόπιν γνωμοδότησης της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ ανέρχεται στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και ο δευτεραθλητής της ΕΠΣ Μακεδονίας, εκτός της ομάδας που κατέλαβε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας, μετά την εκκρεμοδικία και την επικύρωση της βαθμολογίας. Υποβιβάζεται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία η ΑΠΕ Λαγκαδά, επειδή έχει περισσότερους από έξι (6) βαθμούς διαφορά από την προτελευταία ομάδα τον Ιωνικό.

5. Να ολοκληρωθούν οι επαφές με τα σωματεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να κατατεθούν οριστικές προτάσεις στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης για δημιουργία νέων χώρων άθλησης για προπονήσεις και αγώνες ερασιτεχνικών κατηγοριών.

6. Να κατατεθούν προτάσεις για το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου για τη διοργάνωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.