ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Καθαρισμός και καλλωπισμός της κοινότητας Χαλάστρας

Στην κοινότητα Χαλάστρας έγινε σήμερα η εξόρμηση καθαριότητας με υπαλλήλους και μηχανήματα που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή από όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα.

Συνεργεία της αντιδημαρχίας καθαριότητας και μηχανήματα των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Δέλτα μαζί με υπαλλήλους που μεταφέρθηκαν από άλλες κοινότητες  καθάρισαν πολλά σημεία στην αστική ζώνη αλλά  και περιφερειακά της κοινότητας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο κέντρο της Χαλάστρας όπου πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν δρόμοι και πλατείες  ενώ με  τη χρήση jcb, φορτηγών και του ειδικού μηχανήματος σαρώματος  έγινε καθαρισμός έξω από το κλειστό αθλητικό κέντρο, το κέντρο πληροφόρησης ενώ κόπηκαν χόρτα  σε δρόμους και κατά μήκος της περιφερειακής οδού που οδηγεί στο Ανατολικό.

Η εξόρμηση καθαρισμού και καλλωπισμού στη Χαλάστρα έγινε μετά από εντολή του δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και τον σχεδιασμό του χωρικού αντιδημάρχου και αντιδημάρχου Οικονομικών Διονύση Λιακόπουλου με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιώργο Κυριακίδη, τους δημοτικούς συμβούλους Θοδωρή Βαλλαρη και Αχιλλέα Χαντέ και της προέδρου της κοινότητας Μαρίας Παπαδημητρίου.

Ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης επισκέφτηκε τη Χαλάστρα για να επιβλέψει τις εργασίες καθαριότητας. Ο κ Ιωαννιδης συνεχάρη τους αντιδημάρχους τους δημοτικούς συμβούλους και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών καθαριότητας και τεχνικών έργων για την αποτελεσματικότητα τους.
Η εξόρμηση καθαρισμού στη Χαλάστρα θα συνεχιστεί και αύριο.  Στον καλλωπισμό της πλατείας της Χαλάστρας συνέβαλλαν εθελοντές από την θεραπευτική κοινότητα ΙΘΑΚΗ.
Ο σχεδιασμός για τον καθαρισμό όλων των περιοχών του δήμου Δέλτα θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες κοινότητες με ανάλογο σχεδιασμό που θα γίνει το επόμενο διάστημα.