Δήμος ΔΕΛΤΑ : Συνάντηση με τις διευθύντριες των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου

Ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης συναντήθηκε με τις διευθύντριες των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Δέλτα ενόψει της νέας χρονιάς και διαπίστωσε την ετοιμότητα για την υποδοχή των βρεφών και των νηπίων.

«Είναι δύσκολες οι συνθήκες που αντιμετωπίζουμε με την πανδημία και την εξάπλωση της και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και πάντα κοντά στους γονείς και στα παιδιά τους που μας τα εμπιστεύονται στα πρώτα χρόνια της ζωής τους» τόνισε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και υπογράμμισε ότι «στόχος είναι να συνεχιστεί η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των δημοτικών παιδικών σταθμών ώστε να παρέχονται ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες. Είναι σκόπιμο να ανταποκρινόμαστε με αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις των οικογενειών ώστε να είναι ικανοποιημένοι οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους» τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης και ζήτησε από τις διευθύντριες των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών να εγκαινιάσουν ένα πρόγραμμα τακτικών συναντήσεων με τους γονείς, προκειμένου να ακούν τα αιτήματα τους και να μπορούν να τα ικανοποιήσουν.

Απευθυνόμενος στις διευθύντριες των παιδικών σταθμών τόνισε ότι η φροντίδα για τα παιδιά και η αγαστή συνεργασία με τους γονείς πρέπει να είναι προτεραιότητα. «Είστε η εικόνα των δημοτικών παιδικών σταθμών και φέτος είστε επιφορτισμένοι με την ευθύνη να μάθετε στα παιδιά να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας. Σε αυτήν την ηλικία οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν από τις εικόνες που βλέπουν οπότε χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την εικόνα που θα προβάλλεται σε αυτά» επισήμανε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και ευχήθηκε στις διευθύντριες των δημοτικών παιδικών σταθμών καλή χρονιά!

Η συνάντηση έγινε παρουσία του προέδρου του ΚΠΟΔΔ Βαγγέλη Χαλβατζή του Αντιπροέδρου Αχιλλέα Χαντέ, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρύσας Γεωργιάδου του μέλους του ΚΠΟΔΔ Έλσας Σκεύη και της διευθύντριας Μαριάννας Παπαδοπούλου.

«Έχουμε τη γνώση και αποκτήσαμε την εμπειρία για να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις δημόσιες δομές μας ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Βαγγέλης Χαλβατζής.

Στις διευθύντριες των βρεφονηπιακών σταθμών μοιράστηκαν αντισηπτικά και μάσκες σε όλους του παιδικούς.