Δήμ. Δέλτα : Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου – Ευχαριστήριο

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τελέστηκαν οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, για ακόμη μία φορά, όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες για την συμμετοχή τους σ’ αυτή τη διαδικασία. Τους υποψηφίους ελεύθερους επαγγελματίες για την προσφορά τους, τη θέληση και το μεράκι να ενασχοληθούν πιο ενεργά στο νέο αυτό εγχείρημά μας που έχει ως στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ένα λαμπρότερο μέλλον τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για τα παιδιά του τόπου μας.
Σαφώς και σ’ αυτή τη διαδρομή τα εμπόδια που θα συναντήσουμε θα είναι αρκετά, όμως όλοι μαζί ενώνοντας τις δυνάμεις μας δημιουργούμε μία φωνή που έλειπε εδώ και πολλά χρόνια από την Σίνδο. Μία ισχυρή φωνή που με πείσμα και υπομονή μπορεί να καταφέρει και να διεκδικήσει πολλά.
Με χαρά, λοιπόν, σας ανακοινώνουμε το πρώτο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου σύμφωνα με τη σειρά που εκλέχθηκαν μέσα από τη ψήφο του ελεύθερου επαγγελματία.
Πρόεδρος ο Θεόδωρος Δημητριάδης (Στροφή) Αντιπρόεδρος Γεώργιος Καραδήμας (Ψαροταβέρνα Γιώργος), Γραμματέας Δημήτριος Γαλατίδης (Berries & Cherries), Ταμίας Θεόδωρος Ντοκούτσης (Βιβλιοπωλείο Ντοκούτσης) μέλος Νικόλαος Μερτζάνης (Flow cafe) . Για την ελεγκτική επιτροπή του συλλόγου εκλέχτηκαν, Πρόεδρος Ο Σωτηριάδης Ηλίας (Πτηνοπωλείο ο παραγωγός ) Ο Γαλατίδης Δημήτριος (Πιτσαρία laricetta ) και ο Σειτανίδης Αργύριος (Ψητοπωλείο ο Αργυράκης) Και αναπληρωματικά μέλη :
Αϊβαζίδης Χριστόφορος (Κατασκευές Ιστοσελίδων – Deltanews)
Αλμπανίδης Νικόλαος (Γεωπονική Σίνδου)
Αμυράνης Αναστάσιος (Ζαχαροπλαστείο Σεράνο)
Γκαμανή Νέλη-Ελένη (Κομμωτήριο Νέλη)
Καραγιάννη Βιργινία (Λευκά είδη)
Κατσαρού Σοφία ( Εφημερίδα Delta Press )
Λίοντα Ευαγγελία (Carousel Kidstore)
Μποζίνης Ελευθέριος (Κινητή τηλεφωνία Vodafone)
Ντάγκας Χρήστος ( VNT – Ψηφιακές εκτυπώσεις – Σφραγίδες)
Πασχαλούδης Λεωνίδας (Κρεοπωλείο Πασχαλούδης)
Ραγκάτσης Παύλος (Κομμώσεις Ραγκάτσης)
Ταμπακάκης Ιωάννης (Αφοί Ταμπακάκη, Οβελιστήριο)
Χατζή Ασπασία (Super Market Άσπα)
Χατζηγιάνογλου Ιωάννης (Xatzigianoglou Family)
Χατζηκωνσταντίνου Παρασκευή (Φυσικοθεραπευτήριο Phisio Actions)
Χολέζας Παναγιώτης (Ταπετσαρίες Χολέζας)
Επίσης ευχαριστήσουμε θερμά , την Κ. Ειρήνη Πετράκη και τον Κ. Μαρκίδη Νικόλαο που οικειοθελώς βοήθησαν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ως εφορευτική επιτροπή .