Πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών της Σίνδου ο Θ. Δημητριάδης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι πρώτες εκλογές του συλλόγου καταστηματαρχών της Σίνδου οι οποίες ανέδειξαν το πρώτο δ.σ του συλλόγου με τον Θόδωρο Δημητριάδη να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην ψηφοφορία και να τον ακολουθούν οι Γιώργος Καραδήμας, Δημήτρης Γαλατίδης, Νίκος Μερτζάνης και Θοδωρής Ντοκούτσης οι οποίοι και πλαισιώνουν το πενταμελές δ.σ. του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί η πολύ μεγάλη προσέλευση των επαγγελματιών της Σίνδου η οποία έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι ο τόπος θέλει πρωτοβουλίες, θέλει ενέργειες και υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό για όσους το κάνουν αυτό πράξη. Τη δική της σημασία είχε και η παρουσία του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη στον χώρο που διεξήχθησαν οι εκλογές, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το παρών και ο πρώην δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος ο οποίος από την πλευρά του χαιρέτησε την διαδικασία.
Τώρα με δεδομένο ότι υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση αποκτά άλλο ρόλο και υπόσταση ο σύλλογος που φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στην αναβάθμιση της Σίνδου μέσα από την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλαιπωρούν επαγγελματίες και πολίτες. Ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης που βρέθηκε αρκετή ώρα στον χώρο μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου και δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Η δημιουργία θεσμικών φορέων ενισχύει την προσπάθεια που κατά βάλουμε , ώστε ο Δήμος , να ισχυροποιήσει την φωνή του για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων μας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος