Δήμ. Δέλτα : Δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Η διάθεση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορονοϊού COVID-19.

Είχε προηγηθεί η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Δέλτα Γιάννη Ιωαννίδη και της Κ.Ε.Δ.Ε που μεταξύ άλλων ορίζει ως υποχρέωση του Δήμου να μεριμνήσει για τη ορθή και δίκαιη διανομή των ειδών στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η δωρεά διατέθηκε μέσω πίστωσης από την Ελληνική Ανώνυμη Εμπορική και
Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως με διακριτικό
τίτλο METRO, η οποία και παρέδωσε τα τρόφιμα .

Στην παραλαβή των προϊόντων έδωσαν το παρών η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Βούλα Ελευθεριάδου και η Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Λαμπρινή Τσακαλάκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δέλτα ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη στήριξη του και την Κ.Ε.Δ.Ε. για τον συντονισμό του εγχειρήματος.