Δήμ. Δέλτα : Ταΐστρες αδέσποτων στο ΚΑΠΗ Διαβατών και στην Νέα Μαγνησία

Με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη οι ταΐστρες των αδέσποτων επανατοποθετήθηκαν στα σημεία έξω από τα ΚΑΠΗ Διαβατών και στο κτίριο της κοινότητας της Νέας Μαγνησίας .
Ο σχεδιασμός για τη σίτιση των αδέσποτων σε όλα τα σημεία του δήμου Δέλτα έγινε μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας Φάνη Αλμπάνη, των τοπικών συμβουλίων, καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού και εκπροσώπων των φιλοζωικών οργανώσεων που ανέλαβαν να παρουσιάσουν λεπτομερή μελέτη με τα σημεία που είναι απαραίτητη η τοποθέτηση ταϊστρών.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθαρίζει ότι ο σχεδιασμός θα συνεχίσει να εφαρμόζεται και αν για οποιονδήποτε λόγο κριθεί απαραίτητη κάποια αλλαγή, θα προηγηθεί συνεννόηση και με τους εκπροσώπους των φιλοζωικών οργανώσεων.
Η σίτιση και η προστασία των αδέσποτων παραμένει στις προτεραιότητες του Δήμου Δέλτα που σε διαρκή συνεργασία με τις φιλοζωικές οργανώσεις προσπαθεί να διαχειριστεί ένα τόσο δύσκολο ζήτημα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και η Διοίκηση του Δήμου εκφράζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση τους προς τους εκπροσώπους και τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων του Δήμου αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την προστασία των αδέσποτων ζώων.