ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό διευθυντής σχολείου στη Θεσσαλονίκη

Σε ηλικία μόλις 53 ετών

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας για τον κορωνοϊό, έχασε τη μάχη για τη ζωή to Σάββατο ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας.

Όπως αναφέρει o Γιώργου Μπέγκας, διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ Χαλάστρας, νοσηλευόταν για αρκετό καιρό, χτυπημένος από τον ιό του COVID-19. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτή την μάχη και έχασε την ζωή του. Ο μόλις 53 ετών καθηγητής του ΕΠΑΛ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των μαθητών, γονέων και συναδέλφων του. Με ιδιαίτερη θλίψη να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπτήρια στους οικείους του.

Δήλωση για τον Θάνατο του Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Χαλάστρας ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορηθήκαμε την αδόκητη απώλεια του αγαπητού μας συναδέλφου και φίλου Γιώργου Μπέγκα, Διευθυντή του ΕΠΑΛ Χαλάστρας…Ενός εξαίρετου συναδέλφου που με το ήθος του,την ευσυνειδησία και την συνέπειά του,τίμησε τον ευαίσθητο χώρο της Εκπαίδευσης…Ένας άνθρωπος ακέραιος,δημιουργικός με αγάπη για την εκπαίδευση και τον συνάδελφο…Υπηρέτησε και τίμησε το εκπαιδευτικό λειτούργημα υποδειγματικά… Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις σκέψεις και στις καρδιές μας… Καλό παράδεισο Γιώργο,θα μας λείψεις, ήσουν αγαπημένος φίλος και συνεργάτης μου…Το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια του,στην οικογένεια του αγαπητού μας Γιώργου και να έχουν την δύναμη,για να διατηρούν ζωντανή την μνήμη του…»