ΚΑΛΟΧΩΡΙ :Νέος κύκλος καθαρισμών στο Καλοχώρι

Μετά την τελευταία δράση καθαρισμού στο Ελαιόρεμα Πυλαίας, στην οποία εθελοντές και εθελόντριες συγκέντρωσαν 900 λίτρα απορριμμάτων, η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ολοκληρώνει τον κύκλο καθαρισμών του Zero Waste BSB με δύο δράσεις το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ενώνει τις δυνάμεις της με τις ομάδες «Εχεδώρου Φύσις» και «Save Your Hood» και μαζί αναλαμβάνουν τον καθαρισμό του παράκτιου μετώπου Καλοχωρίου. Η δράση καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του Δήμου Δέλτα.

Σημείο συνάντησης για τη δράση αποτελεί η είσοδος του παράκτιου μετώπου Καλοχωρίου, θέση Πευκάκια.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στη Νέα Παραλία και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κύκλος των εκδρομών καθαρισμού θα κλείσει μετά την τελευταία δράση, που θα περιλαμβάνει και ένα Zero Waste picnic, όπου όσες και όσοι συμμετέχουν, καλούνται να φέρουν τα προσωπικά τους σνακ, η επιλογή των οποίων ιδανικά θα εναρμονίζεται με τη λογική των μηδενικών αποβλήτων. Σημείο συνάντησης για τη συγκεκριμένη δράση αποτελεί η περιοχή πίσω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.