Δ. Δέλτα : Διπλασιάστηκαν οι εμβολιασμοί στον Δ.Δέλτα

Για τα ποσοστά εμβολιασμού που αυξάνονται στο Δήμο Δέλτα σύμφωνα με τα στοιχεία από τα δυο κέντρα υγείας της περιοχής και για την επιτακτική ανάγκη της απογραφής των δημοτών μίλησε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης στον flash 99,4.

«Εδώ και δυο μήνες τα κρούσματα είναι αυξημένα. Το μόνο παρήγορο είναι πως αυτοί που περιθάλπονται στα νοσοκομεία είναι ελάχιστοι σε σχέση με τον αριθμό των κρουσμάτων», είπε ο δημαρχος.

Συμπλήρωσε πως «τις τελευταίες δυο εβδομάδες στα Κέντρα Υγείας έχουν διπλασιαστεί οι εμβολιασμοί. Άρα σημαίνει ότι ορισμένοι πηγαίνουν να εμβολιαστούν για πρώτη φορά. Αλλά υπολειπόμαστε πολύ από το να χτιστεί το τείχος ανοσίας».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ Ιωαννίδης επεσήμανε την ανάγκη να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη του παράκτιου μετώπου στα όρια του δήμου καθώς και η βελτίωση και οριοθέτηση της άτυπης βιομηχανικής ζώνης στο Καλοχώρι, ζητήματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της διοίκησης του Δήμου Δέλτα και υιοθετήθηκαν και εξαγγέλθηκαν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ.Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι είναι απαραίτητο η μελέτη για το παράκτιο μέτωπο να επεκταθεί προκειμένου να είναι ολοκληρωμένη και να συμπεριλάβει όλη την παραθαλάσσια ζώνη όπου εκβάλλουν ο Γαλλικός, ο Αξιός και ο Αλιάκμονας μέχρι το Κίτρος της Πιερίας