δήμος ΔΕΛΤΑ : Κοπή βασιλόπιτας … ΒΙΝΤΕΟ

Με την παρουσία του δημάρχου Γ, Ιωαννίδη  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νου Λουμπούτη έγινε η Κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων στον Δήμο Δέλτα

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Θεόφιλος και ο πατέρας Ανδρέας.

Είστε οι στυλοβάτες του Δήμου μας» είπε ο Δήμαρχος. απευθυνόμενος στους εκατοντάδες εργαζόμενους που κατέκλυσαν το συνεδριακό κέντρο για την γιορτή!
«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης του προσωπικού του Δήμου μας και θα στεκόμαστε απέναντι σε κάθε απόφαση μείωσης του αριθμού των συμβασιούχων υπαλλήλων που και εκείνοι από την πλευρά τους όπως και οι μόνιμοι υπάλληλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών» τόνισε και αναφέρθηκε στον τεράστιο όγκο των εργασιών που διεκπεραιώνουν καθημερινά οι υπάλληλοι σε όλες τις υπηρεσίες.
Από την βασιλόπιτα το φλουρί το κέρδισε η Διεύθυνση Καθαρότητας με τους εργαζόμενους να κερδίζουν από μια μέρα άδεια ενώ ο δήμαρχος έδωσε τιμής ένεκεν μια ημέρα άδεια σε όλες τις υπηρεσίες για τους εργαζόμενους τους.
Παράλληλα μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια με το φλουρί να κερδίζει υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας. Φλουρί κέρδισε και η διεύθυνση σχολικών επιτροπών.