Δήμος ΔΕΛΤΑ : Ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης στην “μάχη” τον δημοτικών εκλογών

Συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο δήμαρχος

πήρε  εν τέλει τη μεγάλη απόφαση και είναι

έτοιμος να δώσει τη μάχη στην εκλογική

αναμέτρηση του Οκτωβρίου

Κράτησε αποστάσεις για να πάρει το χρόνο του, δεν έκανε καμιά κουβέντα όλους αυτούς τους μήνες αναφορικά με το μέλλον του στο δήμο, αλλά τελικά ο δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης οκτώ μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές… έσπασε τη σιωπή του.

Απαντώντας σε δημοσίευμα της στήλης, την προηγούμενη Κυριακή, το οποίο χαρακτήριζε «σφίγγα» το δήμαρχο, επειδή δεν άνοιγε τα χαρτιά του, ακόμη και στους πιο στενούς του συνεργάτες και επρόκειτο να απαντήσει γύρω στο Μάρτιο, ο κ. Ιωαννίδης δηλώνει πλέον ανοιχτά ότι θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο Δέλτα. Η απόφασή του αυτή δεν ήταν ειλημμένη, αντίθετα είναι προϊόν σκέψης και προβληματισμού, όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο κ. Ιωαννίδης φαίνεται ότι τα ζύγισε, τα σκέφτηκε και αποφάσισε ότι το έργο στο δήμο πρέπει να έχει και συνέχεια, καθώς έβαλε τις βάσεις σε έργα που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει στη στήλη πως μπορεί και να κλείσει τον κύκλο του στο δήμο, δηλώνοντας δυσαρεστημένος από το γεγονός των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό, που αποτελεί «μοχλό» για να τρέξει ο προγραμματισμός έργων και δράσεων.

έτοιμος να διεκδικήσει το δήμο

Συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο δήμαρχος πήρε εν τέλει τη μεγάλη απόφαση και είναι έτοιμος να δώσει τη μάχη στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου. Μάλιστα σημειώνουν ότι «δύσκολα θα έχει στις εκλογές του Οκτωβρίου δυνατό αντίπαλο απέναντί του, αφού την αντιπολίτευση την έχει απορροφήσει σχεδόν στο σύνολό της ο κ. Ιωαννίδης και όταν κάποιος επικεφαλής παράταξης έχει συμμετάσχει στη διοίκηση του δήμου ως αντιδήμαρχος δύσκολα μπορεί να κατεβεί απέναντι στον νυν δήμαρχο».

Παρά τη μέχρι χθες σιωπή του δημάρχου Δέλτα, είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται στον ορίζοντα το «αντίπαλο δέος» του Γιάννη Ιωαννίδη. «Για όσους διαδίδουν ότι ο δήμαρχος μπορεί και να μη διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο μάλλον εκφράζουν ευσεβείς πόθους. Ο κ. Ιωαννίδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και έχει και έτοιμο και τον συνδυασμό του σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μένει να δούμε τους αντιπάλους… Ιδού η Ροδος, Ιδού και το πήδημα..» σχολιάζουν συνεργάτες του.

www.makthes.gr