Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δ.Δέλτα / Ενημερωση

Ο Δήμος Δέλτα και ο Κοινωνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Δ.Δέλτα σας καλούν να παρευρεθείτε σε έναν ακόμη θεσμό που δημιουργήσαμε για τους συνδημότες μας.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στις 11:00, στο Δεύτερο Δημοτικό σχολείο της Νέας Μαγνησίας θα δοθεί η εκκίνηση της δεύτερης ποδηλατοδρομίας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν, μικροί και μεγάλοι!

Μετά την ολοκλήρωση της προσχεδιασμένης διαδρομής (1.25χλμ) που θα λάβει χώρα μέσα στην τοπική κοινότητα της Νέας Μαγνησίας, ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και εκπλήξεις για όλους τους συμμετέχοντες,ενώ ένα όμορφο μουσικό πάρτι θα μας συνοδεύσει κατά την κορύφωση της διαδικασίας όπου θα εξελίσσεται η δενδροφύτευση θάμνων και δέντρων-βάζοντας τον σπόρο για την δημιουργία ενός πνεύμονα ζωής-εντός του 2ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μαγνησίας.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά την ομάδα εθελοντών του Χορευτικό Συγκρότημα Ιωνίας Δέλτα και του Μικρασιάτες Ιωνίαςπου προσφέρθηκαν να συμβάλλουν στην ασφάλεια των ποδηλατοδρόμων με την οριοθέτηση και συνοδεία της ποδηλατοδρομίας αλλά και στη συνολική προσφορά στην διοργάνωση του event.