Σύλλογος Πολιτισμού & Παράδοσης Κυμίνων / Ευχαριστηριο …

Στον απόηχο της εκδήλωσης του Σαββάτου…ένα ταξίδι στο χρόνο…μέσα από τον ήχο του ζουρνά, μέσα από αντικείμενα και φορεσιές, αλλά πιο σημαντικό μέσα από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, βιωματικούς χορευτές που βρίσκονταν μαζί μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή τον κο. Λιάντη Γεώργιο και τον κο. Ζακαλκά Βασίλειο.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ, την κα. Τάσα Τσαρίδου, την κα. Αρετή Κούφαλη, την κα. Γεωργία Φωτόπουλου, την κα. Λίτσα Σταμάτη και τον κο. Κων/νο Πριμεράκη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας παραχώρησαν τις φορεσιές θησαυρούς. Ευχαριστούμε πολύ τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Κυμίνων, κο. Δήμου Ιωάννη για την παρουσία του στην εκδήλωση, αλλά και για την δημιουργία επί της θητείας του CD με τραγούδια και χώρους των Κυμίνων.

Ευχαριστούμε τον πρώην Δήμαρχο Αξιού, κο. Ζακαλκά Δημήτριο και την τότε κοιν. λειτουργό του ΚΑΠΗ Παπαδοπούλου Όλγα, που αν και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, μας στήριξαν στη προσπάθεια αυτή, μιλώντας μας για το βιβλίο “έτσι παίζαμε” το οποίο εκδόθηκε τα χρόνια της θητείας τους.

Όλα αυτά, υλικά και άυλα, αποτελούν παρακαταθήκες πάνω στις οποίες ξεκινάμε την ίδρυση του Αρχείου Λαογραφίας.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη του συλλόγου για την εθελοντική συνειδηση που υπέδειξαν, αλλά και όλους εσάς που μας στηρίξατε σε αυτή μας τη προσπάθεια.

Σας περιμένουμε στις 26 /12 στην αναβίωση του εθίμου “Ρουγκάτσια και γουρουνοχαρα”.

Καλή αντάμωση!!!